Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een effectieve, figuur corrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen!

Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Tussen twee behandelingen moeten minimaal vier weken zitten.

Drie tot zes weken na een Cryolipolyse-behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd.

 “Voor het veilig en snel verwijderen van vet zonder operatie of hersteltijd”

Tijdens het consult zullen wij het behandelplan doornemen en een reëel en persoonlijk verwachtingsbeeld scheppen. Voorafgaand aan de behandeling, zullen er foto’s worden gemaakt en toestemmingsformulieren worden getekend. Afhankelijk van uw persoonlijke wens duurt een behandeling gemiddeld één tot twee uur, waarin we met de applicator de onderhuidse vetlaag behandelen. Tijdens uw behandeling kunt u relaxen, tv kijken, een boek lezen. Wij zullen u het zo comfortabel mogelijk maken.


Cryolipolyse als oplossing tegen een onderkin?

Voor allerlei verouderingskenmerken is wel een oplossing. Variërend van chirurgische ingrepen (facelift) tot fillers en botox. Maar een onderkin krijg je er niet mee weg. Tot voor kort was liposucti

e de enige methode om overtollig vet onder de kin te verwijderen. Maar nu is er een niet-chirurgische methode om deze probleemgebieden aan te pakken: Cryolipolyse. Er is nog maar een klein aantal klinieken die dit nu aanbieden, maar als de resultaten echt zo mooi zijn, dan verwacht ‘ietsmooier’ dat meer klinieken snel volgen.